Üdvözöljük honlapunkon! A kosár jelenleg üres
Belépés / Regisztráció

Gyakran Ismételt Kérdések

1.kérdés: Regisztráció menete?
 

Tisztelt leendő Ügyfelünk. Cégünk csak nagy tételben történő gyártással foglalkozik. Ebből következően megrendeléseket csak nagykerekedelmi mennyiségre tudunk elvállalni. Elsősorban viszonteladók illetve olyan forgalmazók jelentkezését várjuk akik ezen feltételnek meg tudnak felelni. Egyéni ügyfelek kis tételes igényeit nem áll módunkban kiszolgálni a kiskereskedelmi hálózat hiánya miatt.

Amennyiben Ön nagykereskedő vagy a fenti feltételnek megfelelő cég úgy kérjük adja meg email és levelezési címét , a kontakt személy nevét.

A megrendelés további feltétele az egyedi szállító szerződés mely érdekében az illetékes ügyintézőnk a regisztráció után megkeresi Önöket. Ezen szerződés keretében rögzítésre kerülnek a szállítási, a fizetési, illetve az esetleges más egyedi kedvezmények és paraméterek, amit a számlázás illetve szállítás során alkalmazni tudunk. Ezzel egyidejűleg egyedi azonosítót küldünk a webáruházunkhoz való korlátlan hozzáférés érdekében.

Reméljük hogy Önöket is mihamarabb Ügyfeleink között tudhatjuk.


 

2.kérdés: Fizetés menete?

A webáruház több lehetőséget biztosít: Átutalás, Futárnak történő fizetés, előreutalás, kp,.....stb. A lehetséges módozatokat a szállítási szerződés szabályozza, melyet egyedileg ügyfelenként tudunk meghatározni.


 

3. kérdés: A szállítás menete?
 

A szállítás történhet saját járművel, futárral, postával, illetve a cégünk szállítóeszközeivel, ......stb. A szállítás konkrét módjait a szállítási szerződés szabályozza, melyet a konkrét megrendelésekre egyedi módon is figyelembe tudunk venni (a megrendelt árú mennyiségétől függően).


 

4. kérdés: Nemzetközi szállítás lehetséges?
 

Cégünk jelenleg is nagy mennyiségben szállít külföldi megrendelők számára, így ennek akadálya nem lehet, természetesen az egyedi szállítási szerződésnek megfelelő keretek között.


 

5. kérdés: A telephely pontos helye?
 

A kapcsolat menüpont alatt minden a cég elérhetőséget érintő kérdésre választ kaphat. Kérjük ellenőrizze.


 

6. kérdés: Online kapcsolat lehetősége?
 

Az Online kapcsolat menüpont alatt a helpdesk szekcióban lévő űrlap segítségével felteheti a cég tevékenységevel kapcsolatos bármilyen észrevételét, kérdését. Minden hozzászólás regisztrálásra, és 3 napos határidőn belül megválaszolásra kerül.7. kérdésMiért csak a publikus kategória terméket látom?
 

Tisztelt vásárlónk. A partnereinkkel kötött szerződések szigorú feltételeket tartalmaznak a forgalmazással kapcsolatban. A nagy tételben történő gyártás kizárólagosságot is jelent az adott megrendelő számára így azáltala jegyzett márkanévvel egyéb kereskedőt kiszolgálni nem áll módunkban.Remélve hogy Ön is hamarosan megrendelőink között szerepel, biztosítani szeretnénk hogy az ön termékeit is hasonló gondossággal kezeljük, illetve védjük. Egyedi szerződés hiányában általános szállítási szeződést tudunk felajánlani, ahol a márkanévvel nem védett termékeink gyártását tudja megrendelni. Megértését köszönjük.
"Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Rimax Kft nél",
melynek keretében teljes ügyfél, beszerzés, és gyártás kezelés - irányítási rendszer került bevezetésre

Elérhetőség: 5940 Tótkomlós, Széchenyi út 36. 04-09-005196 Adószám: 11882688-2-04

Közreműködő szervezet: MAG Zrt. - Magyar Gazdaság Fejlesztési Központ Zrt. 1139 Budapest, Váci út 81-83.

Levelezési cím: 1539 Budapest, Pf.: 684. Tel.:+36 40 / 200 - 617,

E-mail: info@magzrt.hu Web: www.magzrt.hu www.ujszechenyiterv.gov.hu

Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu