Üdvözöljük honlapunkon! A kosár jelenleg üres
Belépés / Regisztráció

Rólunk

A társaság 1999-ben alakult 2 fő természetes személy 50-50%-os tulajdonosként. A társaság alapításának célja, hogy Magyarországon meglévő adottságokra alapozva elsősorban betanított munkásokat foglalkoztatva Olaszországi gyár profillal megegyező termékskálát állítsunk elő.

A cégünk megalakulása óta szerves része a Tótkomlós Városi gazdasági életnek, meghatározó munkáltató a térségben. A gyár fennállásának több mint 8 éve alatt az erős szakmai tradíciókra alapozva munkatársainknak köszönhetően hatalmas fejlődési ívet írt le.

A tulajdonos családi vállalkozás keretében a magyarországi vállalattal megegyező szakmai profilú üzemet működtet Olaszországban. Közel 30 éves tapasztalattal és megfelelő hagyományokkal rendelkezik a tulajdonosi, vezetői háttér.

Rimax Kft fő profilja fűnyírózsákok gyártása.

A Rimax Kft. alapanyag feldolgozás után készít kistraktorokhoz fűnyírózsákot, lombgyűjtőket, és STHIL vállpántokat.

Az üzem két részlegre bontható:

Ezután következik az ellenőrzés, és csomagolás.

A fűnyírózsákokat a következő, szintén világméretű cégeknek értékesítjük disztribútor cégen keresztül: A vállalkozásnak piaci konkurenciája nincs. A termelés kizárólag saját eszközökkel történik. Miután beszállítói szerződéssel rendelkezik a vállalkozás, így egész évre előre biztosított és jól tervezhető a gyártási tevékenység. Ennek köszönhetően lépés előnyben vannak a térség kis és középvállalkozóival szemben. Köszönhetik ezt fejlett gyártástechnológiájuknak, illetve kedvező árak mellett a határidőre elvégzett minőségi munkának."Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Rimax Kft nél",
melynek keretében teljes ügyfél, beszerzés, és gyártás kezelés - irányítási rendszer került bevezetésre

Elérhetőség: 5940 Tótkomlós, Széchenyi út 36. 04-09-005196 Adószám: 11882688-2-04

Közreműködő szervezet: MAG Zrt. - Magyar Gazdaság Fejlesztési Központ Zrt. 1139 Budapest, Váci út 81-83.

Levelezési cím: 1539 Budapest, Pf.: 684. Tel.:+36 40 / 200 - 617,

E-mail: info@magzrt.hu Web: www.magzrt.hu www.ujszechenyiterv.gov.hu

Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu